Μήνας: Οκτώβριος 2021

Παρέλαση για τον εορτασμό της “28ης Οκτωβρίου 1940”Παρέλαση για τον εορτασμό της “28ης Οκτωβρίου 1940”

Πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές της Ε’ & Στ’ τάξης και στους εκπαιδευτικούς που εκπροσώπησαν το σχολείο μας στην παρέλαση της Εθνικής Εορτής της “28ης Οκτωβρίου 1940”. Χρόνια πολλά και του χρόνου!

Παράδοση σημαίαςΠαράδοση σημαίας

Την Τετάρτη 27/10/2021, παραμονή της εθνικής επετείου, πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του σχολείου η τελετή παράδοσης της σημαίας στους σημαιοφόρους και παραστάτες για το τρέχον σχολικό έτος από τον διευθυντή κ. Παπάζογλου.

Σχολεία eTwinning 2021 – 2022, απονομή αναμνηστικής πλακέταςΣχολεία eTwinning 2021 – 2022, απονομή αναμνηστικής πλακέτας

Το 10o Δημοτικό Παλαιού Φαλήρου τιμήθηκε με την Ετικέτα Σχολείου eTwinning School 2020-2021! Με πολλή χαρά παραλάβαμε από τις Βρυξέλλες το πακέτο με τη σημαία του eTwinning School, την τιμητική πλακέτα και αφίσες. «Τα Σχολεία eTwinning είναι πρότυπα: εμπνέουν και καθοδηγούν άλλα σχολεία για να καταφέρουν να φτάσουν στο επίπεδο που έχουν κι οι ίδιοι […]

ΑνακοίνωσηΑνακοίνωση

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, κατόπιν σχετικής ενημέρωσης που είχε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία περί έντασης των καιρικών φαινομένων το επόμενο 24ωρο, αύριο Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε όλη την Αττική. Καλό Σαββατοκύριακο!

Ευρωπαϊκή Ημέρα ΓλωσσώνΕυρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών

Η ημέρα Ευρωπαϊκών Γλωσσών – 26η Σεπτεμβρίου – εορτάστηκε φέτος με ποικίλες εκδηλώσεις στην παιδική βιβλιοθήκη του Εθνικού Κήπου. Οι εκπαιδευτικοί ξένων γλωσσών τους σχολείου μας, κ. Βούλα Αδαμοπούλου, Αναστασία Πετρακάλια και Κατερίνα Ξηρογιάννη, ήταν εκεί. Τα αναμνηστικά δωράκια από δόθηκαν από τους σχετικούς φορείς μοιράστηκαν με κλήρωση στους μαθητές των Στ & Ε Τάξεων.