Μήνας: Ιούνιος 2019

Πρόγραμμα eTwinning 2018-19 “The Incredible Adventure of little Melina”Πρόγραμμα eTwinning 2018-19 “The Incredible Adventure of little Melina”

Oλοκληρώθηκε και φέτος το πρόγραμμα  eTwinning με τη λήξη του σχολικού έτους. Ο τίτλος του ήταν  “The incredible adventure of little Melina”. Τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα ήταν τα Δ.Σ. 10ο Παλαιού Φαλήρου, 2ο Τριλόφου Θεσσαλονίκης, Γαλάτιστας Χαλκιδικής, 3ο Τήνου, John Paul II Private Primary School Jablonna  Πολωνίας & Secondary School No 1 Chiesd […]

Πρόγραμμα ΚολύμβησηςΠρόγραμμα Κολύμβησης

Οι μαθητές της Γ΄τάξης συμμετείχαν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό στο πρόγραμμα της κολύμβησης που διεξήχθη στο πλαίσιο του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής στο Κολυμβητήριο του Π. Φαλήρου.

Καλοκαιρινή Γιορτή ΛήξηςΚαλοκαιρινή Γιορτή Λήξης

Την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019 πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή γιορτή λήξης στην αυλή του σχολείου στην οποία συμμετείχαν όλοι οι μαθητές. Την επιμέλεια της γιορτής είχαν οι εκπαιδευτικοί Φυσικής Αγωγής κ.κ. Νικολέτα Μπίτσικα & Χρήστος Λάμης καθώς και η κ. Βούλα Αδαμοπούλου υπεύθυνη για τα αγγλικά τραγούδια.

«The incredible adventure of little Melina» (ebook)«The incredible adventure of little Melina» (ebook)

Το ηλεκτρονικό βιβλίο που δημιούργησαν οι μαθητές/τριες των Δ1, Δ2, ΣΤ1 (τμήμα Αγγλικών & Γαλλικών) και ΣΤ2 (τμήμα Γαλλικών) τάξεων του σχολείου σε συνεργασία με τους μαθητές 5 ακόμη σχολείων της Ελλάδας και του εξωτερικού υπό την επίβλεψη των εκπαιδευτικών: Μαρίας Λογγινίδου, Θανάσης Σκαμάγκα, Ελένης Καλοπίση και Αναστασίας Πετρακάλια στα πλαίσια της φετινής τους συμμετοχής […]