Ευρωπαϊκή Διάκριση για το σχολείο μας

Το Σχολείο μας βραβεύτηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή με δύο Ευρωπαϊκές Ετικέτες Ποιότητας για τα έργα που υλοποιήθηκαν την περσινή σχολική χρονιά 2019-2020 στο πλαίσιο του προγράμματος eTwinning με τη συμμετοχή σχολείων από τις χώρες: Μεγ. Βρετανία, Γαλλία, Ισπανία, Μάλτα, Τσεχία, Πολωνία, Βέλγιο, Μολδαβία και Ουκρανία. Τα έργα που υλοποιήθηκαν είχαν προηγουμένως τιμηθεί με Εθνικές Ετικέτες Ποιότητας. Πρόκειται για τα έργα:

“Our STEAMulating Adventures” που υλοποιήθηκε από τους μαθητές των Ε1 & Ε2 τμημάτων και των εκπαιδευτικών Ελένης Καλοπίση, Μαρίας Λογγινίδου και Θανάση Σκαμάγκα και “The Fantastic Blue” από τους περσινούς μαθητές των ΣΤ1 & ΣΤ2 τμημάτων και των εκπαιδευτικών Μαρίας Λογγινίδου, Αναστασίας Πετρακάλια , Αντώνη Παυλόπουλου και Σταυρούλας Κουντράρου. Ευχαριστούμε την Ευρωπαϊκή Επιτροπή eTwinning για τη μεγάλη τιμή που μας έκανε και την αναγνώριση της προσπάθειας των μαθητών και των εκπαιδευτικών των σχολείων που συμμετείχαν.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα μπορείτε να βρείτε σε παλαιότερη ανάρτηση: http://10dim-p-falir.att.sch.gr/?m=202007