Σχολικοί αγώνες σκυταλοδρομίας 26/11/2017

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ « 3ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΩΝ 2017» ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΝΕΟΜΒΡΙΟΥ 2017

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΙΑΝΝΑ

ΘΕΜΑ: « Προκήρυξη Αγώνων Σκυταλοδρομιών Στίβου μαθητών–τριών Δημοτικών Σχολείων Παλαιού Φαλήρου »

Ο ΓΣ ΒΕΛΟΣ Π. Φαλήρου , σε συνεργασία με το τμήμα Παιδείας και αθλητισμού του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, διοργανώνει Αγώνες Σκυταλοδρομιών Στίβου μαθητών – τριών Δημοτικών Σχολείων, Δημοσίων ή Ιδιωτικών , οι οποίοι είναι αφιερωμένοι στη μνήμη της μικρή μας αθλήτριας Ανδριάννας .

Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Κυριακή 26 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου ( ΔΑΚ ) του Δήμου Παλαιού Φαλήρου στην Μαρίνα Φλοίσβου στις 10.00 π.μ . μέρος ομάδες αποτελούμενες από μαθητές δημοτικών, Δημοσίων ή ιδιωτικών, αλλά και ανεξάρτητες ομάδες μαθητών . ευρίσκεται γιατρός. Οι κριτές θα είναι πιστοποιημένοι από τον ΣΕΓΑΣ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 1. Κοριτσιών Γ ή /και Δ τάξης :4 Χ 50 , 2. Αγοριών Γ ή /και Δ τάξης : 4 Χ 50 3. Κοριτσιών Γ ή /και Δ τάξης : 4 Χ 125 4. Αγοριών Γ ή /και Δ τάξης : 4Χ 125
5. Κοριτσιών Ε ή /και ΣΤ τάξης :4 Χ 50 6. Αγοριών Ε ή /και ΣΤ τάξης : 4 Χ 50 7. Κοριτσιών Ε ή /και ΣΤ τάξης:4 Χ 250 8. Αγοριών Ε ή /και ΣΤ τάξης : 4Χ 250

Επιτρέπεται η δημιουργία μεικτών ομάδων από αγόρια και κορίτσια . Η κατηγορία που θα λαμβάνει μέρος μεικτή ομάδα θα εξαρτάται από τον αριθμό των αγοριών ή κοριτσιών που είναι πλειονότητα ( πχ ομάδα αποτελούμενη από 3 κορίτσια και 1 αγόρι θα τοποθετείται στην κατηγορία των κοριτσιών ) . Σε περίπτωση ισαριθμίας , ο υπεύθυνος της ομάδας θα επιλέγει την κατηγορία στην οποία η ομάδα του θα συμμετάσχει .

ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ
ή δύο το πολύ μία ομάδες σε κάθε κατηγορία ( Μέγιστος αριθμός ομάδων 16 για κάθε σχολείο ) . . Κάθε μαθητής / τρια μπορεί να λάβει μέρος σε μία ή και δύο σκυταλοδρομίες . Οι καταστάσεις συμμετοχής των σχολείων με τις ομάδες που θα λάβουν μέρος στους αγώνες , θα πρέπει να έχουν αποσταλεί ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 , με ηλεκτρονική μορφή στο γραφείο του ΓΣ ΒΕΛΟΣ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ (email:velosgs@gmail.com ) με συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας excel που έχει αποσταλεί μαζί με την προκήρυξη αυτή , και στην περίπτωση που αυτό δεν είναι εφικτό με Fax στο 2109825515 . Ολοι οι μαθητές θα συνοδεύονται από εκπρόσωπο του σχολείου τους ( Καθηγητής φυσικής αγωγής , άλλος εκπαιδευτικός ή γονέας ) . Ο εκπρόσωπος του κάθε σχολείου ή της ομάδας πρέπει να παρουσιασθεί στη γραμματεία 45 λεπτά πρίν την έναρξη των αγώνων προκειμένου να επιβεβαιώσει τους παρόντες μαθητές και να λάβει τους αριθμούς συμμετοχής των ομάδων . Μόνο ανεξάρτητες ομάδες μαθητών , θα μπορούν να εγγράφονται την ημέρα των αγώνων , έως και μία ώρα πριν την έναρξη του αγωνίσματος που θα συμμετάσχουν. Σε περίπτωση που οι μαθητές δεν συνοδεύονται από εκπροσώπους του σχολείου, προσέρχονται οι ίδιοι (με τον κηδεμόνα τους) στην γραμματεία.
2 Η ιατρική πιστοποίηση των μαθητών που θα λαμβάνουν μέρος με τα σχολεία τους θα γίνεται με βάση το Ατομικό Δελτίο Υγείας των μαθητών που υπάρχει στο σχολείο. Η ιατρική πιστοποίηση των μαθητών – μαθητριών που λαμβάνουν μέρος ως ανεξάρτητοι, εκτός σχολείων θα γίνει με υπεύθυνη δήλωση των κηδεμόνων τους. μόνο του καθηγητή φυσικής αγωγής του κάθε σχολείου (εφόσον παρευρίσκεται).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ : Κάθε ομάδα , λαμβάνει 3 βαθμούς ( 1η θέση ) , 2 βαθμούς ( 2η θέση ) ή 1 βαθμό ( 3η θέση) , ανάλογα με τη σειρά κατάταξης της . Η συνολική βαθμολογία προκύπτει από το άθροισμα των βαθμών των ομάδων του κάθε σχολείου .

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ Στην πρώτη νικήτρια ομάδα κάθε κατηγορίας θα απονεμηθεί κύπελλο. Στις τρεις πρώτες νικήτριες ομάδες κάθε κατηγορίας , θα απονεμηθούν μετάλια και τιμητικά διπλώματα . Τιμητική πλακέτα θα απονεμηθεί στο Δημοτικό σχολείο με την υψηλότερη βαθμολογία

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθύνεσθε στο 2109825515 ( 6-8μμ) και το 6944528721 ( κ. Πετρόπουλος )

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

10.00 4 Χ 50 ΚΟΡΙΤΣΙΑ Γ/Δ 10.20 4 Χ 50 ΑΓΟΡΙΑ Γ/Δ 10.40 4 Χ 50 ΚΟΡΙΤΣΙΑ Ε/ΣΤ 11.00 4 Χ 50 ΑΓΟΡΙΑ Ε/ΣΤ 11.20 4 Χ 125 ΚΟΡΙΤΣΙΑ Γ/Δ 11.40 4 Χ 125 ΑΓΟΡΙΑ Γ/Δ 12.00 4 Χ 250 ΚΟΡΙΤΣΙΑ Ε/ΣΤ 12.20 4 Χ 250 ΑΓΟΡΙΑ Ε/ΣΤ 12.40 ΑΠΟΝΟΜΕΣ

3

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ

1) Την ημέρα του αγώνα να παρουσιασθείτε 45 λεπτά πριν την έναρξη του αγωνίσματος που θα λάβετε μέρος , – έτσι όπως αναγράφεται στο πρόγραμμα αγώνων -, προκειμένου να λάβετε τον αριθμό συμμετοχής σας από την γραμματεία των αγώνων . Η παρουσία αυτή είναι υποχρεωτική ακόμα και αν έχετε δηλώσει συμμετοχή από πριν. Σε περίπτωση που δεν έχετε δηλώσει συμμετοχή στους αγώνες μπορείτε να έρθετε 45 λεπτά πριν τους αγώνες και να δηλωθείτε στην γραμματεία , αρκεί να φέρετε υπεύθυνη δήλωση από τον κηδεμόνα σας ότι δεν έχετε πρόβλημα υγείας .

2) Όσοι έχουν προβλήματα υγείας καλό θα είναι να συμβουλευτούν τον οικογενειακό γιατρό , για το αν επιτρέπεται να λάβουν μέρος στους αγώνες.

3) Όσοι υποφέρετε από γρίπη ή κρυολόγημα με πυρετό είναι φρόνιμο να αποφύγετε την συμμετοχή σας.

4) Την παραμονή του αγώνα καλό θα ήταν το βραδινό σας φαγητό να είναι πλούσιο σε υδατάνθρακες ( μακαρονάδα, γλυκά , ρύζι) .

5) Γενικά τις προηγούμενες μέρες πριν τον αγώνα , φροντίστε να πίνετε αρκετά υγρά ( νερό , χυμούς ) αλλά να αποφεύγετε τα αναψυκτικά με ανθρακικό .

6) Να έχετε φάει αλλά το γεύμα να είναι τουλάχιστον 2 ώρες πριν τον αγώνα .

7) Η αθλητική σας περιβολή δεν πρέπει να ενοχλεί ή να σας πιέζει. Τα αθλητικά σας παπούτσια πρέπει να είναι μαλακά χωρίς να σας χτυπούν.